UngMartha

UngMartha

Ungmartha är Marthaförbundets barn- och ungdomsorganisation med verksamhet i hela Svenskfinland. Vi delar kunskap som förbättrar vardagen för barn och unga, med särskilt fokus på hushåll, ekonomi och ekologi.

UngMartha

Att leda matklubbar inom Finlandsmodellen för hobbyverksamhet

UngMartha

Ungmarthas vårmöte 2024

Nyheter | Recept

Sportlov hemma: En vecka full av roliga och förmånliga äventyr för hela familjen

UngMartha

Sök sommarjobb hos Ungmartha 2024

UngMartha | Evenemang och kurser

Marthaförbundet och Ungmartha deltar på Educa 2024

UngMartha

Lägerverksamheten med Ungmartha 2024

UngMartha

Lucka 24: Drömtårta med apelsin

UngMartha

Lucka 23: Marthasalvan

UngMartha

Lucka 22: Fotbad

UngMartha

Lucka 21: Virkat glasögon- eller telefonfodral

Se mera

Vi gör Ungmartha

Styrelse 2023

Styrelseordförande Julia Liewendahl. Styrelsemedlemmar och (ersättare): Maria Svanbäck (Essi Rimmi), Alexandra Sjöholm (Marianna Forsell), Charlotte Lövkvist (Antonia Prinsén), Emma Snellman (Isabel Flemming), Sofia Grynngärds (Matilda Hassel), Emma Storvall (Milja Ångerman). Utanför styrelsen: Elise Hindström, sekreterare och Monika Mäkelä, kassör.

Har du frågor om verksamheten? Hör av dig!

Verksamhetsledare Elise Hindström

+358442806813 elise.hindstrom@martha.fi

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Ungmartha

Ungmartha ordnar verksamhet i form av läger, kurser, temadagar och föreläsningar. Lägerverksamheten ordnas främst under skolornas lov, då många barn och unga behöver vettig sysselsättning medan föräldrarna arbetar.

Längs med året ordnas kurser som ofta har tyngdpunkten på hälsosam matlagning. Därtill ordnas temadagar och föreläsningar utgående från efterfrågan och det som är aktuellt i samhället. Vi har ordnat temadagar och föreläsningar bland annat kring ekologi, hälsosam kost och välmående överlag.

Lokala M-klubbar

Ungmartha har också M-klubbar för barn och unga som finns på olika orter i Svenskfinland. M-klubbarna ordnar olika former av verksamhet för sina medlemmar. De bakar, pysslar, idrottar, gör utfärder och har helt enkelt roligt tillsammans.

Inspirationsmaterial

Vi tar fram material i form av broschyrer, recepthäften och videoklipp som kan användas i hemmet eller i undervisningen. Beställ din uppsättning direkt av ung@martha.fi.

Följ oss!

Få reda på det senaste

Följ oss på facebook och instagram för senaste nytt inom verksamheten.