UngMartha

UngMartha

Ungmartha är Marthaförbundets barn- och ungdomsorganisation med verksamhet i hela Svenskfinland. Vi delar kunskap som förbättrar vardagen för barn och unga, med särskilt fokus på hushåll, ekonomi, ekologi, och ungas rätt till egen åsikt, eget livsutrymme och god hälsa.

UngMartha

Ungmarthas julkalender 2021: Lucka 2

UngMartha

Ungmarthas julkalender 2021: Lucka 1

UngMartha

Ungmarthas höstmöte 2021

UngMartha

Ungmarthas recepttävling 2021

UngMartha

Höstlovsläger med Ungmartha

UngMartha

Kallelse till Ungmarthas extra föreningsmöte

UngMartha

Ungmarthas vårmöte 2021

UngMartha

Ungmarthas sportlovsprogram 2021

UngMartha

Ungmarthas sommarläger 2021

UngMartha

Sök sommarjobb hos Ungmartha 2021

Se mera

Vi gör Ungmartha

Styrelse 2021

Ordförande Anna Nylund. Styrelsemedlemmar Kaisa Nordlund, Julia Liewendahl, Jenni Haapala, Nicholas Kujala, Isabel Flemming, Maria Svanbäck. Sekreterare Elise Hindström, kassör Monika Mäkelä.

Har du frågor om verksamheten? Hör av dig!

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Ungmartha

Ungmartha ordnar verksamhet i form av läger, kurser, temadagar och föreläsningar. Lägerverksamheten ordnas främst under skolornas lov, då många barn och unga behöver vettig sysselsättning medan föräldrarna arbetar.

Längs med året ordnas kurser som ofta har tyngdpunkten på hälsosam matlagning. Därtill ordnas temadagar och föreläsningar utgående från efterfrågan och det som är aktuellt i samhället. Vi har ordnat temadagar och föreläsningar bland annat kring ekologi, hälsosam kost och välmående överlag.

Lokala M-klubbar

Ungmartha har också M-klubbar för barn och unga som finns på olika orter i Svenskfinland. M-klubbarna ordnar olika former av verksamhet för sina medlemmar. De bakar, pysslar, idrottar, gör utfärder och har helt enkelt roligt tillsammans.

Inspirationsmaterial

Vi tar fram material i form av broschyrer, recepthäften och videoklipp som kan användas i hemmet eller i undervisningen. Beställ din uppsättning direkt av ung@martha.fi.

Följ oss!

Få reda på det senaste

Följ oss på facebook och instagram för senaste nytt inom verksamheten.