UngMartha

UngMartha

Ungmartha är Marthaförbundets barn- och ungdomsorganisation med verksamhet i hela Svenskfinland. Vi delar kunskap som förbättrar vardagen för barn och unga, med särskilt fokus på hushåll, ekonomi och ekologi.

UngMartha

Lucka 5: Julkort med vattenfärger

UngMartha

Lucka 4: Potatisstämplar

UngMartha

Lucka 3: Grönkålschips

UngMartha

Lucka 2: Äppelrosor

UngMartha

Lucka 1: Torkade apelsiner

UngMartha

Kallelse: Ungmarthas höstmöte 2023

UngMartha

Ungmartha – en aktiv femtioåring

UngMartha

Höstlovsläger med Ungmartha 2023

UngMartha

Ungmarthas jubileumsfest 2023

UngMartha

Ungmarthas sommarläger 2023

Se mera

Vi gör Ungmartha

Styrelse 2023

Styrelseordförande Anna Nylund. Styrelsemedlemmar och (ersättare): Maria Svanbäck (Essi Rimmi), Julia Liewendahl (Milja Ångerman), Kaisa Nordlund (Ellen Paulig), Emma Snellman (Isabel Flemming), Sofia Grynngärds (Matilda Hassel), Antonia Prinsén (Sara Nylund). Utanför styrelsen: Elise Hindström, sekreterare och Monika Mäkelä, kassör.

Har du frågor om verksamheten? Hör av dig!

Verksamhetsledare Elise Hindström

+358442806813 elise.hindstrom@martha.fi

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om Ungmartha

Ungmartha ordnar verksamhet i form av läger, kurser, temadagar och föreläsningar. Lägerverksamheten ordnas främst under skolornas lov, då många barn och unga behöver vettig sysselsättning medan föräldrarna arbetar.

Längs med året ordnas kurser som ofta har tyngdpunkten på hälsosam matlagning. Därtill ordnas temadagar och föreläsningar utgående från efterfrågan och det som är aktuellt i samhället. Vi har ordnat temadagar och föreläsningar bland annat kring ekologi, hälsosam kost och välmående överlag.

Lokala M-klubbar

Ungmartha har också M-klubbar för barn och unga som finns på olika orter i Svenskfinland. M-klubbarna ordnar olika former av verksamhet för sina medlemmar. De bakar, pysslar, idrottar, gör utfärder och har helt enkelt roligt tillsammans.

Inspirationsmaterial

Vi tar fram material i form av broschyrer, recepthäften och videoklipp som kan användas i hemmet eller i undervisningen. Beställ din uppsättning direkt av ung@martha.fi.

Följ oss!

Få reda på det senaste

Följ oss på facebook och instagram för senaste nytt inom verksamheten.