Stöd oss

Stöd oss

Ditt stöd kan göra skillnad

Finlands svenska Marthaförbund har varit en pålitlig kanal för samhällspåverkan i 125 år och är en inspirationskälla för dem som söker idéer och information. Allt det vi gör, och hittills har gjort, bygger på bidrag, donationer och testamenten. Nu behöver vi ditt stöd för att fortsätta vårt viktiga arbete.

Vi tar tacksamt emot stöd i form av donationer och testamenten i enlighet med vårt syfte att ge hem och familjer tillräckliga kunskaper och resurser för en hållbar vardag, både ekologiskt, ekonomiskt och socialt. Vi vill vara där för att hjälpa och stödja när det behövs.

Var med och skapa en bättre värld, en vardag i taget. Tillsammans kan vi göra skillnad och bidra till en hållbar framtid. Stöd Marthaförbundet och hjälp oss att fortsätta vårt värdefulla arbete. Betala in en valfri summa till kontonummer FI 37 4055 5452 3213 88 eller Mobile Pay 10248. Ange Finlands svenska Marthaförbund som mottagare.

Stöd oss!

Var med och skapa en bättre värld, ett bidrag i taget

Marthaförbundet arbetar för en hållbar vardag för alla. Genom vår kurs- och rådgivningsverksamhet samt via olika informationskanaler och ett aktivt föreningsliv delar vi med oss av vår vardagskunskap och når ut till olika målgrupper i samhället. I år fokuserar vi på ekonomihantering för unga, beredskap vid kriser och vardagsfärdigheter för utsatta grupper i samhället. Du är välkommen att stödja vår verksamhet, även ett litet stöd kan göra stor skillnad i någons vardag.

Kontakta oss!

Gör en testamentsdonation

En testamentsdonation är ett sätt för dig att stödja en verksamhet som är viktig för dig. Genom att testamentera till Marthaförbundet kan du bland annat bidra till en bättre vardag för hem och familjer i behov av stöd. Om du är intresserad av att stödja oss, och därigenom vill vara med och verka för en hållbar framtid, vänligen kontakta verksamhetsledare Camilla Komonen för närmare information. För mera information om testamentsdonationer besök Förbundsarenans webbplats: Framtidsgåvan.

På frågor svarar: