Stöd oss

Stöd oss

Ditt stöd kan göra skillnad

Finlands svenska Marthaförbund har varit en pålitlig kanal för samhällspåverkan i snart 125 år och är en inspirationskälla för dem som söker idéer och information. Allt det vi gör, och hittills har gjort, bygger på bidrag, donationer och testamenten. Nu behöver vi ditt stöd för att fortsätta vårt viktiga arbete.

Vi tar tacksamt emot stöd i form av donationer och testamenten i enlighet med vårt syfte att ge hem och familjer tillräckliga kunskaper och resurser för en hållbar vardag, både ekologiskt, ekonomiskt och socialt. Vi vill vara där för att hjälpa och stödja när det behövs.

Var med och skapa en bättre värld, en vardag i taget. Tillsammans kan vi göra skillnad och bidra till en hållbar framtid. Stöd Finlands svenska Marthaförbund och hjälp oss att fortsätta vårt värdefulla arbete.

Stöd oss!

Var med och skapa en bättre värld!

Finlands svenska Marthaförbund arbetar för en hållbar vardag för alla. Genom vår kurs- och rådgivningsverksamhet samt via olika informationskanaler och ett aktivt föreningsliv delar vi med oss av vår vardagskunskap och når ut till olika målgrupper i samhället. I år fokuserar vi på ekonomihantering för unga, beredskap vid kriser och vardagsfärdigheter för utsatta grupper. Ditt stöd kan göra verklig skillnad i någons vardag. Stöd oss nu!

Frågor?

Vänligen ta kontakt med verksamhetsledare Camilla Komonen.