Föreningsadmin

Funktionärer inom distrikt, föreningar och kretsar är de som håller föreningslivet levande. Här hittar du verktyg och hjälpmedel som kan behövas inom föreningslivet.

Här finns material och information för dig som är funktionär inom distriktet, föreningen eller kretsen. Bland annat det väsentligaste om din roll som ordförande, sekreterare och kassör. Via länkarna till vänster hittar du information om föreningsteknik, matnyttiga länkar och mallar och årets aktuella kampanjer och temadagar. Nedan har vi samlat de artiklar som specifikt berör medlemmar. 

Frågor? Hör av dig

Jessica svarar på frågor gällande Marthaförbundets organisationsutveckling, föreningens verksamhet, föreningsstöd, förslag på kurser/samarbeten/tillställningar.

Marika
svarar på frågor gällande fakturering, in- och utskrivning, seniormedlemskap, ändrade adresser, medlemsregistret.

Medlemsnytt: Maj 2019
Nyheter | Medlem

Medlemsnytt: Maj 2019

Det är dags att tänka stort
Marthaförbundet | Nyheter

Det är dags att tänka stort

Fraktfritt i Marthashopen i maj
Nyheter | Medlem

Fraktfritt i Marthashopen i maj

Marthas kokbok 90 år –nyutgåva med nytt omslag och förord
Hushåll | Marthaförbundet

Marthas kokbok 90 år –nyutgåva med nytt omslag och förord

Se mera

PRH

Patent- och registerstyrelsen enhet för föreningsregisterärenden behandlar föreningarnas grund-, ändrings- och upplösningsanmälningar, utför förhandsgranskningar av föreningars stadgar och stadgeändringar, ger kunderna juridisk rådgivning och framställer utdrag och intyg på basis av olika förteckningar, registret och handlingar.

Marthatårtan

Testa på marthatårtan – särskilt framtagen för jubileumsåret!

Marthatårtan