Kanontian 2005, info

Nästan 400 marthor har anmält sig till Kanontian via Marthaförbundet, och till dem beställs en vit T-skjorta i den storlek de uppgett på anmälningsblanketten. T-skjortan har texten MARTHA I KANONFORM på ryggen och Marthaförbundets nya logo på bröstet. Åskådare som kantar gatorna i Ekenäs kommer att märka att marthorna är ute i vimlet när hundratals marthor i likadana T-skjortor plöjer fram genom mängden, både på området och på själva banan. T-skjortan kan avhämtas i Marthaförbundets tält på Kanontianområdet på lördag förmiddag 6.8.

NYHET FÖR HEJARKLACKEN!

Nu finns en möjlighet att beställa en likadan vit T-skjorta med logo på bröstet, men utan texten MARTHA I KANONFORM. Skjortan är tänkt för alla som är med i Ekenäs och hejar, eller som vill stöda marthorna och visa tillhörighet. Skjortan finns i storlekarna S-XXL och kostar 5 euro. Det går också bra att beställa T-skjortan i barnstorlek – även den vit och med logo på bröstet, finns i storlekarna 104,116,128,140,152 och 166 och kostar 5 euro. Passa på och beställ åt barn och/eller barnbarn!

T-skjortorna beställs enligt efterfrågan. Gör en bindande beställningar av hejarklackens T-skjortor till Jessica Jensen Strang senast den 28 juni på adressen jessica@martha.fi, eller per telefon 27 –28.6 på tfn 046-850 6410. T-skjortorna kan avhämtas och betalas i Marthaförbundets tält på Kanontianområdet på lördag förmiddag.
Se alla artiklar