05.05.2011

10 hållbara festtips

  • Skicka inbjudan som SMS eller e-post.
  • Lyft in naturen i dekorationen: stenar, ris, ängsblommor, kvistar ...
  • Välj säsongbetonat, ekologiskt och närproducerat, använd naturen som skafferi.
  • Planera för att undvika svinn, använd marthatips!
  • Häll upp kranvatten i snygga kannor eller flaskor, garnera med gurkskivor, äppelringar eller örter!
  • Använd resttyger till bordduk. Personliga servietter får du genom att sy dem av resttyger.
  • Gratis hjälp i köket får du genom att skapa en ”tjänstepool” med vänner och grannar.
  • Undvik engångskärl, låna ihop kärl och bestick av vänner om bjudningen är stor.
  • Satsa på bra bjudmat och nyttiga snacks såsom solrosfrön, mandlar, rostade kikärter.
  • Satsa på samvaro och undvik stress, ditt goda humör smittar av sig bland gästerna!
Se alla artiklar