Vill du bidra med ätbara julgåvor till någon som känner sig ensam?

Vill du bidra med ätbara julgåvor till någon som känner sig ensam?

Marthaförbundets projekt Matlust vill bidra till att julhelgen blir en högtid av små överraskningar. Något gott att äta och en känsla av omtanke - speciellt för de som lever ensamma. För ändamålet arrangerar vi nu en gåvoinsamling.

Matlusts gåvoinsamling 2021 går ut på att engagera lokala marthor till att bidra med ätbara gåvor, som sedan distribueras via hemvården och övriga aktörer som når seniorer i sin verksamhet. Med gåvan kommer också en hälsning från marthorna och projektet. En ätbar gåva kan vara en burk sylt, en kaka, ett bröd eller något annat som  fantasin tillåter. Är du redo för att göra något gott till någon som behöver det i jul?

Gåvoinsamligen ordnas som ett led i Matlusts målsättning att utföra verksamhet som är trygg i pandemitider. Vill din förening vara med och bidra i din kommun? Anmäl er till gåvoinsamlingen här, senast den 3 december 2021. Efter att ni anmält ert intresse tar projektet kontakt med er för att berätta mer om hur gåvoinsamlingen praktiskt ska gå till.

Anmäl ditt intresse här

Har du frågor om julutmaningen?

Kontakta:
Emilia Nord (kontoret i Vasa)
Projektledare Matlust
emilia.nord@martha.fi
044 901 3531

Se alla artiklar