Projektledare för Operation skolmat

Vill du vara med och utveckla skolmaten, leda diskussionen om vad det är våra skolbarn äter, väcka intresset för nya smaker och inspirera till nytänkande? Då är du kanske vår nya projektledare under hösten 2011 (med start 1.8). Till dina arbetsuppgifter hör att utveckla konceptet Operation skolmat, arbeta på fältet med skolor, elever, personal, föräldrar och beslutsfattare samt koordinera hela projektet.

Vi söker dig som är hushållslärare eller har en annan lämplig motsvarande utbildning, är flexibel, innovativ och vill arbeta med såväl administration som fältarbete samt har en praktisk arbetserfarenhet inom området. Kunskap och erfarenhet av Sapere-metoden är ett plus.

Mera information ger förbundsdirektör Christel Raunio på tfn 050 911 2050 eller per e-post: christel.raunio@martha.fi. Skicka in din ansökan med löneanspråk och CV till christel.raunio@martha.fi senast den 31 maj 2011.


Finlands svenska Marthaförbund är med sina 10 000 medlemmar Finlands största svenskspråkiga kvinnoorganisation. En av våra viktigaste uppgifter är att sprida kunskap och fungera som sakkunnig inom olika områden som berör kvinnans liv. Vi arbetar för en hållbar livsstil genom medvetna val.

Se alla artiklar