Prata pengar-podden är tillbaka!

Prata pengar-podden är tillbaka!

Nu är det dags för en ny säsong med Marthaförbundets podd Prata pengar! Ekonomirådgivarna Matilda Hassel och Katharina Jägerskiöld är tillbaka med brännande aktuella ämnen och inbjudna gäster.

I podden ställer Katharina och Matilda frågor och bolla tankar och idéer som vi alla funderar på, men som vi kanske inte vill eller vågar tala högt om. Därtill bjuder de på personliga exempel för att göra ämnen och teman mera vardagliga. Nytt för säsongen är att i några avsnitt kommer också ekonomirådgivare Marina Nygård att delta. Vi kommer också att ha med oss några inbjudna gäster som delar med sig av sin kunskap.

Ekonomirådgivarna


Nu kör vi i gång, vi har 10 avsnitt med inplanerade teman med gästande experter, och till dessa har lyssnarna möjlighet att ställa frågor via podden. I den här säsongen kommer bland annat försäkringar, kläder och kvalitet, lättföretagsamhet och sommarbudget att behandlas. Ni kommer också att få ta del av avsnitt kring förmånlig och god mat inför semestern samt tankar om gåvor till studentexamen. I varje avsnitt utmanar vi er också att se över era rutiner kring ekonomin och granska era konsumtionsvanor. Samtidigt som avsnittet släpps delar vi också med oss inspirerade kunskap kring veckans ämne i våra sociala medier. 

Matilda och Katharina

Följ oss gärna på Tiktok @pratapengar - där pratar vi också pengar!

Det första avsnittet kommer att behandla olika budgeteringstips och återkoppla till hur ekonomin har utvecklats sig för Matilda och Katharina sedan senaste avsnittet och släpps 10.5.

Podcasten hittas på Spotify och Soundcloud.

Podcasten produceras av Marthaförbundets ekonomirådgivare genom projektet En euro i taget samt genom bidrag från Sparbanksstiftelsen i Esbo Esbo-Grankulla, Aktiastiftelsen i Vasa, Aktiastiftelsen i Korsholm Aktiastiftelsen i Malax, Vörå Sparbanks Aktiastiftelse, Aktia Sparbanksstiftelsen i Oravais, Sparbanksstiftelsen i Petalax, Aktiastiftelsen i Solf-Sundom, Aktiastiftelsen i Vallgrund, Aktiastiftelsen för Jakobstadsnejden, Aktiastiftelsen i Karlebynejden och Sparbankstiftelsen i Pörtom. Vi tackar våra finansiärer! 

Se alla artiklar