Ny t.f. ekonomirådgivare 

Ny t.f. ekonomirådgivare 

Till Marinas arbetsuppgifter hör bland annat att dela ekonomikunskap i sociala medier samt i medlemstidningen Martha och att fungera som sakkunnig i olika medier. Därtill föreläser hon i frågor om privatekonomi.

– Marthorna kan kontakta mig om de önskar att jag kommer och föreläser om ekonomifrågor i kretsen eller föreningen. Det kan handla om kvinnors, familjens, eller varför inte, en hållbar ekonomi.

Marina sökte sig till Marthaförbundet dels för att hon delar förbundets värderingar, dels för att det kändes lockande att få arbeta med ekonomifrågor på svenska.

– Jag blev väldigt glad när jag fick höra att jag hade fått tjänsten. Nu får jag arbeta med det som jag verkligen brinner för; att öka intresset för ekonomi bland kvinnor och unga.

Marina är uppvuxen i Pedersöre och bor sedan två år tillbaka i Grankulla. Hon delar bostad med sambon Mikko och katten Gina. Tidigare har hon arbetat bland annat som TE-sakkunnig vid informations- och rådgivningskontoret Navigatorn, generalsekreterare vid Svenska Handelshögskolans Studentkår och lärare i italienska vid Arbetarinstitutet i Esbo.

Hennes hjärta klappar för körsång, långa lata helgfrukostar och människor som står upp för sina åsikter. Hon ogillar, ärtsoppa, trångsynthet och känslan av klimatångest.


Ekonomirådgivare Marina Nygård når du på telefon 043 820 0073 eller per e-post: marina.nygard@martha.fi.

Se alla artiklar