Matlust tillverkar gåvopåsar under Martha på väg

Matlust tillverkar gåvopåsar under Martha på väg

Under evenemanget Martha på väg kommer projektet Matlust att tillverka gåvopåsar som distribueras till ensamboende seniorer i Korsholm.

Gåvopåsarna kommer att innehålla något ätbart och ett telefonnummer till någon av matlustvolontärerna. Har du någon specialitet som du tycker om att röra ihop i köket, och vill du vara med och bidra? Det kan vara till exempel en burk hallonsylt, din favoritkaka eller ett bröd. Så länge det du tillreder har en hållbarhet på någon dag i rumstemperatur så får du väldigt gärna bidra. Skriv gärna upp vilka ingredienser du använt, med tanke på eventuella allergier hos mottagarna av gåvopåsarna.

Under Martha på väg 25.8 kommer Marthaförbundets kontor i Vasa att hålla öppet för inlämning av bakverk och övriga delikatesser för gåvopåsar. Adressen är Hovrättsesplanaden 15 C 30–31, 65100 Vasa.

Gåvor till gåvopåsarna kan även lämnas in på följande ställen: 

  • Replot Uf: Byhamnvägen 94, 65800 Korsholm
  • Solf Uf: Himisbackvägen 1, 65450 Solf
  • Marthabo (Kvevlax): Tvärvägen 3, 66530 Kvevlax

Samtliga ställen har en box med lock placerad intill ingången. Boxarna finns på plats under Martha på väg den 25 augusti fram till kl. 19.00.

Ifall du inte har möjlighet att lämna in det du lagat men vill vara med och bidra, kontakta projektledare Emilia Nord, emilia@martha.fi eller 045 901 31 35.

Alla bidrag är lika värdefulla. Varmt tack på förhand!

Ta kontakt

Se alla artiklar