Marthaförbundet söker en administrativ assistent och evenemangsproducent

Marthaförbundet söker en administrativ assistent och evenemangsproducent

Vi lediganslår en tjänst som administrativ assistent och evenemangsproducent.

I din roll som assistent på kontoret i Helsingfors befinner du dig i nyckelposition kring de praktiska arrangemangen i vardagen. Till uppgifterna hör också att bistå verksamhetsledaren med praktiska och administrativa uppgifter. I ditt arbete hjälper du till med grundläggande bokföringsuppgifter. Du har utmärkta IT-kunskaper och navigerar naturligt på sociala medier.

Du arrangerar och stöder rådgivarna i Marthaförbundets medlemsevenemang. Du ansvarar även självständigt för vissa evenemang. Till uppgifterna hör också att uppdatera och utveckla vår webbshop Marthashopen och postningen på kansliet.

Arbetsspråk är svenska. I övrigt önskar vi professionalitet, några års erfarenhet av liknande uppgifter, ett hjälpsamt sinnelag, en positiv och en handlingskraftig attityd. Vi ser gärna att du är en person som gärna tar i och gör - oberoende av ärende.Vi erbjuder en heltidstjänst under tiden 1.3-31.12.2022. Stationeringsorten är Helsingfors, Busholmen.

Marthaförbundet arbetar för en bättre värld, en vardag i taget. Vi har 16 anställda med kontor i Vasa och Helsingfors. Med drygt 9 000 medlemmar är vi Finlands största svenskspråkiga kvinnoorganisation.

Vill du veta mera?
Hör av dig!

ANSÖK HÄR


Vi vill ha din ansökan senast 6.2.2022


Se alla artiklar