Marthaförbundet går Helsingfors Prideparad 29.6!

Marthaförbundet går Helsingfors Prideparad 29.6!

Vi välkomnar alla marthor och alla som stöder oss att ansluta sig till Marthaförbundets gäng i Helsingfors Prideparad 29.6.

Välkommen att marschera tillsammans med marthorna i Helsingfors Prideparad och mingla tillsammans innan det! Du kan komma ensam eller tillsammans med vänner, nära och kära! Vi ses igen på sommarens gladaste evenemang, klädda i martha t-skjortor eller sjalar och med extra glitter i regnbågens färger.

MARTHORNAS GEMENSAMMA PRIDEMINGEL

Vi ordnar återigen i år ett gemensamt Pridemingel tillsammans med Marttalitto lördagen den 29 juni kl. 9-11 i Hemvrån, Helsingfors svenska Marthaförenings lokal på Simonsgatan 12 A 5. Under förmiddagen njuter vi av en brunch, varandras sällskap och fixar oss inför Prideparaden. Ta med dig eventuella pyssel- och sminktillbehör. Vi erbjuder biologiskt nedbrytbart glitter. Vi går tillsammans från Hemvrån klockan 11.00 mot paradens startplats på Senatstorget.

Kom ihåg att anmäla dig till minglet!


ANMÄLAN TILL MINGLET


PRIDEPARADEN

Du kan också ansluta dig till vår grupp i paraden utan att delta i minglet och utan att behöva anmäla dig. I så fall möts vi på Senatstorget kl. 11.30. Paraden börjar kl. 12.00. Den exakta platsen och tidpunkten för Marthornas marschgrupp på Senatstorget kommer att klargöras närmare evenemanget. Vår avgångstid beror på vår position i paraden. Vi kan behöva vänta, så se till att klä dig efter väder och ta med en vattenflaska.

Paradens rutt är den från tidigare år välkända rutten med start från Senatstorget längs Alexandersgatan till Mannerheimvägen och sedan längs med Kaserngatan fram till Brunnsparken.


PARKFEST

I år har Marttaliitto inget eget evenemangstält, men vi möts till gemensam picnic & parkfest i Brunnsparken. Ta med egen filt och matsäck!

Har du frågor kan du kontakta verksamhetsledare Camilla Komonen!

Camilla Komonen
050 577 0780
camilla.komonen@martha.fi.


Se alla artiklar