Landskapsresa: Marthaseminarium 6-8.10.2006 i Vasa

Listan på allt det som du har chansen att vara med om under seminariet Lev lite lättare 6-8.10.2006 på Badhotell Rantasipi Tropiclandia i Vasa.

Detaljprogrammet med prisuppgifter och anmälningsblankett har sänts ut till alla föreningar och kretsar i mitten av augusti. Programmet fanns också i Martha 4/06

Som föreläsare och inspiratörer medverkar bl.a. psykolog Kerstin Lillhannus-Wikman, specialistläkarna David Holm, Stig Bergkulla, Ann-Maj Wallin och Mikael Luther, näringsterapeut Susanna Strandback, projektkoordinator Elisabeth Eriksson och ledarskapsexperten Lars Losvik. Busstransporter ordnas från södra Finland.

Nu ligger vi snart i startgroparna – många har säkert redan anmält sig. Men eftersom anmälningstiden går ut 28.9 hinner man mycket väl hoppa på innan ”motionståget” går. Seminariet är öppet både för marthor och andra intresserade – passa på och tipsa dina vänner om ett givande, aktivt och avkopplande veckoslut! Du är hjärtligt välkommen för att inspireras till ett lättare liv! Vi här på Marthaförbundet ser verkligen fram emot att träffa kvinnor i alla åldrar i välbefinnandets, hälsans och motionens tecken.

Bland de praktiska programalternativen kan du välja mellan vattengymnastik, pilates, dans – både magdans samt salsa och linedance - käppgymnastik och skönhetsvård. Alla deltagare kan också vara med och samla kilometrar i Gåkampen. Den som av någon anledning inte känner för att motionera kan i stället vara med i en ”marthaworkshop” med rubriken ”Led ditt eget liv” med Lars Losvik.

Mer information:
Camilla Pihlgren, tfn 050-517 2958, 06-317 5404,
e-post: camilla.pihlgren@martha.fi

Sheila Liljeberg-Elgert, Marthaförbundet, tfn 09-6962 2552,
e-post: sheila.liljeberg-elgert@martha.fi

Arrangörer: Finlands svenska Marthaförbund i samarbete med Svenska Studiecentralen och Studiefrämjandet i Österbotten (POMO+)
Se alla artiklar