Inbjudan till Marta Centrs 10-årsjubileum

Bästa Marthor

Marta Centrs i Lettland fyller 10 år den 4 maj. Bifogat följer verksamhetsledare Iluta Laces inbjudan till er alla. Det ordnas ingen resa dit centralt med har du intresse att delta kan du kontakta Marta Centrs verksamhetsledare Iluta Lace (iluta@marta.lv) eller förbundsdirektör Christel Raunio (christel.raunio@martha.fi eller 050-3513038) för mera information.

Insamlingen till förmån för centret fortsätter. Om du vill understöda det kan du betala in en summa på Marthaförbundets konto Sampo bank 800014-61751/Marthaförbundet. Skriv ”Marta Centrs” i meddelandefältet.


Inbjudan till Marta 10 jubileum i Lettland!

För 10 år sedan grundade vi tillsammans Kvinnoresurscentrum "Marta" i Lettland. Och den 4 och 5 maj vill vi vara tillsammans med alla våra vänner, som har hjälpt oss under dessa år och givit stöd till kvinnor/ tjejer i Lettland. Vi bjuder er till vårt jubileum! Den 4de maj pa eftermiddagen vill vi titta på de 10 år som gått - vad har vi lyckats med, var är vi nu och vad vill vi ha av framtiden? Vilket Lettland vill vi se och vad ser vi att behöver göras för det med kvinnorättigheter och jämställdhet.

Den 5 maj vill vi åka med alla vara vänner runt omkring Vidzeme - med bus och ett gammalt tåg och på vägen berätta mera om Marta tacke (info om Martacentrs verksamhet).

Iluta

Se alla artiklar