Gunilla Granberg ny verksamhetsledare för Marthaförbundet

Gunilla Granberg ny verksamhetsledare för Marthaförbundet

Gunilla ”Gilla” Granberg är för närvarande utvecklingschef inom kommunen Kimitoön, före det arbetade hon nio år som kontaktchef på Svenska folkpartiet (SFP).

– Jag längtade tillbaka till organisationsvärlden och kunde inte låta bli att söka tjänsten – och på den vägen är jag. Marthorna har framåtanda, är fräscha och inspirerande. Jag är stolt och glad att man valde just mig, säger Granberg.

Granberg har i sex års tid arbetat som utvecklingschef på Kimitoön med bland annat strategi, marknadsföring samt näringslivs- och skärgårdsfrågor. Hon har även erfarenhet av att leda EU-projekt med goda resultat.

Enligt Marthaförbundets ordförande Andrea Hasselblatt var det framför allt Granbergs tidigare erfarenhet av projektverksamhet samt hennes goda ledarskapsförmåga i kombination med hennes breda nätverk som avgjorde valet.

Med sina rötter i Helsingfors och Åbo samt studier i Jakobstad representerar Gilla Granberg hela Svenskfinland. Till familjen hör maken och sjökaptenen Gustav samt barnen Alexandra, 22, och Christian, 21. Granberg är i dag bosatt i Pargas.

På frågor svarar:

Andrea Hasselblatt
Förbundsordförande
Tfn 040 191 9424, e-post: andrea.hasselblatt (at) antonanton.fi
Frida Nylund
Tf. verksamhetsledare
Tfn 040 715 1579, e-post: frida.nylund (at) martha.fi
Pressmeddelande 25.3.2015
Se alla artiklar