Östersjön sopsorteringskasse

5€

Sortera soporna där hemma i sopsorteringskassen som har fyra olika fack för olika typer av sopor. Kassen är också lätt att ta med sig till exempelvis sommarstugan, husvagnen eller båten. Intäkterna för kassen går oavkortat till Marthaförbundets ekologiarbete.

Östersjökassen togs fram för Östersjön 2.0 projektet som avslutades i juni 2023. Här kan du läsa mer om projektet: Östersjön 2.0

Den ena sidan av kassen har försetts med projektets logo medan den andra sidan illustrerar fyra olika typer av sopor.

Mått: Kassen är 50 cm bred, 40 cm hög och 30 cm djup. Kassens insida är uppdelad i två större och två mindre fack.

Material: Kassen är gjord av 80 % återvunnen PP plast och har en laminerad yta. Kassens handtag är gjorda av nylon.Beställningsinformation:

Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan ca. 3-12 euro, kontakta oss gärna (044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång/vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

Östersjön sopsorteringskasse

Relaterade Produkter