Marthas vardagstips

35€

Årtionden av praktisk marthakunskap samlad mellan två pärmar - Marthas vardagstips är äntligen här!

I boken hittar du hållbara marthatips för vardagslivet; Hur man putsar skor, hänger upp en tavla, stryker en skjorta, tvättar en träskärbräda, gör upp en budget, plastbantar i köket, minskar matsvinnet, gör egna rengöringsmedel. Tips som löser små och stora utmaningar och leder till en mer hållbar och miljövänlig vardag.

Använd boken som ett uppslagsverk för utmaningar som behöver lösas här och nu. För att få rätsida på en tvättmaskin som luktar unket, frys som frostat igen eller en favoritskjorta som är nedfläckad. Marthas vardagstips guidar dig genom vardagens små och större bekymmer med handfasta konkreta tips.

Marthas vardagstips

Marthaförbundet 2022

Mått: 16 x 19 cm, 192 sidor. 

Redaktör, text, textbearbetning, foto: Karin Lindroos, Studio Familjen. 

Sakkunniga på Marthaförbundet: Elisabeth Eriksson, Sofia Grynngärds, Sandra Mellberg, Marina Nygård, Cecilia Nyman, Toni Rautakoski. 

Form: Magnus Lindström, Studio Familjen.

Bildbehandling: Astrid Lindroos, Studio Familjen. 

Illustrationer: Erik Lindroos, Studio Familjen. 

Tryck: Grano 2022 (andra upplagan).Beställningsinformation:

Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan cirka 3 till 12 euro, kontakta oss gärna (tfn 044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång per vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

    Marthas vardagstips

    Relaterade Produkter