Linneförkläde med marthabroderi

45€

Söker du efter en fin och hållbar gåva som ägaren har nytta av länge?

Det här förklädet i grovt linne med Martha-broderi är designat och handsytt av marthan Eivor Sundbäck i Övermalax. Produkten görs för hand för Marthaförbundet och är en fin gåva till exempelvis marthor eller den nyblivna studenten.

Alla förkläden har samma storlek, men de justerbara banden gör att de passar alla. På förklädets framsida finns två rymliga fickor.

Material: 100 % linne.

Tvättinstruktioner: förklädet kan tvättas i tvättmaskin i 40 grader. Noggrannare tvätt - och strykinstruktioner skickas med förklädet på en separat lapp.

Beställningsinformation:

Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan cirka 3 till 12 euro, kontakta oss gärna (tfn 044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång per vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

Linneförkläde med marthabroderi

Relaterade Produkter