Marthas kokbok

33€

Marthas kokbok är en klassiker med långa anor och ett standardverk i finlandssvenska hem. Här hittar du basrecepten att återkomma till år efter år. Boken är skriven av Runa Melander, och utkom första gången år 1929. Den inbundna nyutgåvan med textilpärm och folierad rubrik i koppar utkom 2019 i samband med kokbokens 90-årsjubileum och Marthaförbundets 120-års jubileum.

I all sin enkelhet skiljer sig Marthas kokbok från dagens kokböcker där matfotografi har en stor roll. I Marthas kokbok är matlagningskunskap, husmanskost och recept med få ingredienser i fokus. Recepten i kokboken kräver en viss matlagningskunskap men den här kunskapen finns också samlad i de inledande sidorna i boken, som går igenom matlagningens grunder.

Läs mer om Marthas kokbok här. 

Mått: 21,7 x 15,5 x 3 cm, 374 sidor.

Årtal: upplagan är den 30:e och gjord 2019 (nytryck 2022).    Beställningsinformation:

    Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan cirka 3 till 12 euro, kontakta oss gärna (tfn 044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång per vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

    För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

    Marthas kokbok

    Relaterade Produkter