Recepthäftet Överraskningsägg

0€

Ägget är en mångsidig råvara som lämpar sig i allt från frukost och lunch till läckra efterrätter och välgörande skönhetsvård och kul pyssel. 

Hönsägget är en del av martharörelsens historia. Under förbundets första år, i början av 1900-talet, uppmuntrade marthorna husmödrar att skaffa sig höns. Äggförsäljningen gav kvinnorna egna inkomster, vilket stärkte deras ekonomiska ställning och jämställdheten i familjen. Marthorna grundade ett äggandelslag som sålde ägg runt om i landet och spred information om hönshushållning och äggets hälsofördelar. 

Under 2019 fyllde Marthaförbundet och Marttaliitto 120 år, och än en gång lyfte vi hönsägget och dess mångsidighet. Låt dig inspireras av smakliga recept och roliga pyssel.

Mått: 23,5 x 21 cm, 52 sidor.

Språk: recept och information på svenska och finska.

Årtal: 2019.
Beställningsinformation:

Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång/vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

Recepthäftet Överraskningsägg

Relaterade Produkter