Mörkblå martha t-skjorta (begränsad tid för beställning)

29€

Den nya Martha t-skjortan finns nu att beställas i två olika färger och två olika modeller. T-skjortan finns i Marthashopen under en begränsad tid - gör din beställning innan 15.4.2024

Den mörkblåa t-skjortan har en vit "Martha" logo och du kan välja mellan modellerna "lady" och "unisex/man". Här hittar du information om storlekarna: 

141008_141007_PlusSizeChart.pdf (nwgmedia.com)

T-skjortan har tagits fram med Marthaförbundets giftfria och miljövänliga värderingar i fokus. Plagget vi har valt är av 100 % ekologisk bomull och trycket är ekologiskt hållbart. I och med att minimimängd för trycket är 20 t-skjortor kommer Marthaförbundet att ta in beställningar under en viss tid så att du har möjlighet att köpa så få eller så många t-skjortor som du själv önskar.

Material: cottover t-skjortan är gjord av 100 % ekologiskt rättvisemärkt bomull. Hållbarhet genomsyrar t-skjortornas hela produktionscykel. Kollektionen är Svanenmärkt, GOTS-märkt och Oeko-Tex märkt. Cottover-kollektionens miljömärkningar täcker tillsammans hela produktionskedjan och de färdiga produkterna. Miljömärkningarna visar att produkterna uppfyller vissa kriterier för kvalitet, hälsa, miljö och arbetsvillkor.

Tryck: t-skjortorna trycks i Hartola med WBI-tryck direkt på tyget dvs. ingen plastfilm används i trycket. WBI-trycket i korthet:

  • vattenlösliga färger används i stället för plastisol.
  • trycket andas bättre och tål tvätt.
  • täckande tryck som varken är tjockt eller strävt. Trycket är inte heller plastigt eller billigt.
  • ekologiskt, hållbart och miljövänligt val.
Mörkblå martha t-skjorta (begränsad tid för beställning)

Relaterade Produkter