Centrs Marta halsband

5 (normalt 15 euro)€

Julkampanj! Centrs Marta halsbandet säljs för 5 euro från den 13.11-17.12.2023.

Centrs Marta halsbandets berlock pryds av en evighetssymbol och bredvid hänger ett droppformat blått smycke. Genom att köpa och bära det här halsbandet understöder du Kvinnostödcentret Centrs Martas verksamhet för kvinnor i Lettland. Hela priset för halsbandet (minus moms 24 %) doneras till kvinnostödcentrets verksamhet.

Marthaförbundet startade 1998 ett samarbetsprojekt i Lettland, resurscenternätverket Centrs Marta i Riga. Projektet är till för att hjälpa och stödja kvinnor genom utbildning och uppbyggande av sociala nätverk. Här kan du läsa mera om hur Marthaförbundet understöder Centrs Marta och här hittar du mera information om Centrs Marta (på engelska).

Mått: kedjan är totalt 50 cm lång men smycket kan knäppas på flera ställen och har därför justerbart storlek. Minsta möjliga längd på kedjan 41,5 cm. Halsbandets berlock har en diameter på 1,8 cm och det droppformade smycket är ca. 1,3 x 1 cm (mätt enligt stenens bredaste och längsta mått).

Material: smycket är silverpläterat och nickelfritt. Beställningsinformation:

Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan ca. 3-12 euro, kontakta oss gärna (044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning.Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång/vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

Centrs Marta halsband

Relaterade Produkter