Broschyren Beredskap hemma 72 H

0€

72 timmar är myndigheternas och organisationernas beredskapsrekommendation för privathushåll. I hemmen bör man förbereda sig på att klara sig på egen hand i minst tre dygn vid en störningssituation. 

I den här broschyren hittar du anvisningar för störningssituationer och beredskapstips. Broschyren kan också läsas på nätet via den här länken.

Kampanjen 72 timmar koordineras av Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland. Finlands svenska Marthaförbund rf är som beredskapsorganisation en aktiv aktör i kampanjen. Kolla in den här artikeln för mera information om 72 h beredskap.

Mått: A5, 20 sidor.
    Beställningsinformation:

    Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan ca. 3-12 euro, kontakta oss gärna (044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på torsdagar (en gång/vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

    För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

    Broschyren Beredskap hemma 72 H

    Relaterade Produkter