Broschyren Beredskap hemma 72 H

0€

72 timmar är myndigheternas och organisationernas beredskapsrekommendation för privathushåll. I hemmen bör man förbereda sig på att klara sig på egen hand i minst tre dygn vid en störningssituation. 

I den här broschyren hittar du anvisningar för störningssituationer och beredskapstips. Broschyren kan också läsas på nätet via den här länken.

Kampanjen 72 timmar koordineras av Räddningsbranschens Centralorganisation i Finland. Finlands svenska Marthaförbund rf är som beredskapsorganisation en aktiv aktör i kampanjen. Kolla in den här artikeln för mera information om 72 h beredskap.

Broschyren har år 2024 uppdaterats med innehållet från broschyren "Tre dagars reservförråd 72 H".

Mått: A5, 20 sidor.
    Beställningsinformation:

    Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot varierar mellan ca. 3–12 euro, kontakta oss gärna (044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång/vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

    För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

    Broschyren Beredskap hemma 72 H

    Relaterade Produkter