Gratis digitala fortbildningar om Kemikaliesmarta daghem

Gratis digitala fortbildningar om Kemikaliesmarta daghem

Vilka skadliga kemikalier kan det finnas i vardagliga föremål på ett daghem, och hur kan man enkelt och effektivt minska på dem?

Barn är mer utsatta för skadliga ämnen än vi vuxna. De har tunn hud och upptäcker världen genom att smaka och känna på det mesta. Vilka skadliga kemikalier kan det finnas i vardagliga föremål på ett daghem, och hur kan man enkelt och effektivt minska på dem?

Projektet Giftfritt dagis erbjuder digitala fortbildningar under hösten 2020. Under fortbildningen får du information om var skadliga ämnen kan finnas på daghem och många praktiska tips! Fokusområden är leksaker, köket, städning och vilan.

Vi erbjuder en föreläsningshelhet dagtid (kl 12:30-13:30) och en på eftermiddagen (kl 16-17). Välj den tidpunkt som passar bäst och kom ihåg att anmäla dig till del 1 och del 2!

Fortbildningen riktar sig i första hand till daghemspersonal, men också allmänheten är välkommen att delta. Anmäl dig på martha.fi/evenemang eller via länkarna nedan. Känner du någon som jobbar på dagis? Missa inte att tipsa dem om fortbildningen!

Anmäl dig till digital fortbildning här!

Fortbildning – eftermiddag

Del 2: 6.10.2020 kl 16:00–17:00 Anmäl dig här

Fortbildning – dagtid

Del 2: 7.10.2020 kl 12:30–13:30 Anmäl dig här

Ladda ner infobladet här

Se alla artiklar