Handla julklappar i Marthashoppen

Handla julklappar i Marthashoppen

Om du letar efter en gåva med eftertanke som mottagaren har nytta och glädje av hela året ska du kolla utbudet i Marthashoppen.

Marthas julklappstips

För barnfamiljen:

Kokboken Tack för maten! finns nu att beställa till specialpris för 8 euro. Beställ här:

Tack för maten! En kokbok för hela familjen 

För ungdomar och unga vuxna, samt alla andra som vill få en hållbar vardagsekonomi:

En euro i taget är en guide till en hållbar vardagsekonomi och lämpar sig för dig som vill lära dig mera om privatekonomi. Passar för den som nyss flyttat hemifrån, som vill spara pengar för att kunna uppfylla sina drömmar eller vill reflektera över sin konsumtion eller komma i gång med ett sparande. Beställ här: 

En euro i taget

För hemmakocken:

Marthas kokbok är en klassiker med långa anor och ett standardverk i finlandssvenska hem. Här hittar du basrecepten att återkomma till år efter år. I all sin enkelhet skiljer sig Marthas kokbok från dagens kokböcker där matfotografi har en stor roll. I Marthas kokbok är matlagningskunskap, husmanskost och recept med få ingredienser i fokus. Ingredienserna är till största del inhemska, och kryddningen är sparsam, på sin höjd vitpeppar, kryddpeppar och salt. Att boken inte har några bilder, förutom ett antal beskrivande illustrationer, ger användaren en paus i det dagliga bildflödet och möjlighet att använda sin egen kreativitet. Läs mer om Marthas kokbok och se fler bilder ur boken här: Marthas kokbok 90 år – nyutgåva med nytt omslag och förord.

Beställ här:

Marthas kokbok

Marthaförbundets julklappskampanj 2020

  • Julklappskampanjen i Marthashoppen pågår i 17.11–13.12.2020.
  • I år rekommenderar vi beställningar via Marthashop på webben. Beställ senast söndag 13 december för att säkra leverans före jul.
  • OBS! Beställningar som görs i Marthashoppen från och med 14.12.2020 levereras i januari.

Beställ också broschyrer

Då du gör en beställning i Marthashoppen, passa även på att beställa några av våra gratis broschyrer. Förutom att broschyrerna är uppskattade att ge som gåva kanske du själv vill behålla någon av dem.   

Matkulturmagasinet Odlade grönsaker

Matkulturmagasinet Skogens smaker

Broschyren Knytkalas

Recepthäftet Överraskningsägg

Tänk på att

Utrikesbeställningar

Om du beställer produkter ur Marthashopen för utrikesleverans: tänk på att levereranstiden är längre och portot dyrare. Om du orolig för att kostnaderna skenar iväg, kontakta marika.danielsson@martha.fi i förväg för att få hjälp att uppskatta portot.

Se alla artiklar