Nya upplagan av En euro i taget är här

Nya upplagan av En euro i taget är här

Goda nyheter för dig som vill förbättra din ekonomi år 2023; Ekonomiboken En euro i taget har fått sig en lätt uppdatering och finns till salu i marthashoppen för 15 euro.

En euro i taget är din guide till en hållbar privatekonomi och behandlar vikten av att prata om pengar och att planera sin ekonomi. Vardagen och hållbarhet är i fokus i den lättillgängliga guiden där du på 135 sidor och i 10 kapitel kan bekanta dig olika områden av privatekonomi. Boken är särskilt aktuell för dig som nyligen har flyttat till ett eget hushåll eller funderar på hur du ska komma igång med sparandet. En förändring i den nya upplagan är att varje kapitel har ett arbetsblad som stöder dig i din fortsatta resa för att lära dig mer och ta kontrollen över din ekonomi.

Pengar är en del av livet och därför behandlar boken inte bara budgetering, inkomster och sparande, utan också konsumtion och matkostnader. Du får också ta del av placeringens grunder samt resonemang kring ekonomiska beslut i vardagen.

Ekonomi hör till vardagsfärdigheterna. Liksom man behöver veta hur man lagar mat och tar hand om sin hälsa, är det viktigt att veta hur man sköter sin ekonomi. 

Boken används också inom projektet med samma namn och delas ut till studerande på andra och tredje stadiet.

Vi tipsar dig om att bekanta dig med podden Prata pengar som hittas på Spotify och Soundcloud samt att följa Marthas ekonomirådgivare på TikTok. 

Köp boken 

Se alla artiklar