En euro i taget

15€

Nu finns "En euro i taget" till salu igen!

En euro i taget är din guide till en hållbar privatekonomi och behandlar vikten av att prata om pengar och att planera sin ekonomi. Vardagen och hållbarhet är i fokus i den lättillgängliga guiden där du på 135 sidor och i tio kapitel kan bekanta dig med de områden av privatekonomin som är aktuella för dig just nu. Du får också tips på vidareläsning och i varje kapitel finns några utmaningar som du kan ta tag i för att lära dig mera och ta kontroll över din ekonomi.

Pengar är en del av livet och därför behandlas i boken inte bara budgetering, inkomster och sparande, utan också konsumtion och matkostnader. Du får också ta del av placeringens grunder samt resonemang kring ekonomiska beslut i vardagen.

Ekonomi hör till vardagsfärdigheterna, och precis som vi behöver veta hur man lagar mat och tar hand om vår hälsa borde vi veta hur man sköter sin ekonomi på bästa sätt. Med en euro i taget kan vi förbättra vår ekonomi.

Boken en euro i taget är en del av projektet med samma namn. Här kan du bekanta dig med En euro i taget-projektet och dess målsättningar.

En euro i taget, ekonomibok för unga utgiven av Finlands svenska Marthaförbund.

Mått: cirka 23 x 16 cm, 135 sidor

Årtal: Reviderad tredje upplaga från 2023

Redaktör, författare: Marina Nygård, Finlands svenska Marthaförbund

Art director: Magnus Lindström

Bilder: Karin LindroosBeställningsinformation:

Till priset på produkterna du beställt tillkommer postningskostnaden, det gäller också beställningar av produkter utan kostnad. Portot bestäms utgående från brevets/paketets storlek och vikt samt postens bränsletillägg. Portot varierar mellan cirka 3 och 12 euro, kontakta oss gärna (044 402 6884) för att ta reda på det exakta portot för din beställning. Beställningarna postas i regel på måndagar (en gång/vecka). Beställningens faktura sänds till din e-post, håll utkik och titta i skräpkorgen om fakturan inte dykt upp. Observera att vi uppbär avgift för icke inlösta paket.

För tillfället levererar vi inte till utlandet, till följd av upprepade icke-seriösa beställningar.

En euro i taget

Relaterade Produkter