Svampsallad
Ingredienser
2 dl
saltad svamp
1
lök
1 dl
smetana eller crème fraiche
Persilja, svartpeppar
Så gör du
- Laka ur svampen genom att låt den stå i kallt vatten i åtta timmar eller över natten, byt vatten minst en gång.
- Krama ur svampen och smaka.
- Hacka svampen och löken. Rör ihop med smetana eller crème fraiche. Hacka persilja och rör ner. Krydda med svartpeppar.
- Servera med bröd.
![Svampsallad](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/17_D2A4634_191024_082135.jpg 1152w)