Nässeltimbal med fiskrom
Ingredienser
250 g
 hackade förvällda nässlor (kokade i 2 minuter i saltat vatten)
                    4
 ägg
                    75 g
 grynost
                    1 dl
 mjölk
                    1 tsk
 salt
                    1 krm
 peppar
                    30 g
 fiskrom
                    Citron
                    Isbergssallad
                    Så gör du
- Sätt ugnen på 200 grader. Smörj lätt 6 st ugnssäkra portionsformar.
- Vispa ihop ägg, grynost, mjölk, salt och kryddor, tillsätt nässlorna. Fördela blandningen i formarna och ställ dem i en långpanna.
- Grädda i ugn på vattenbad tills smeten stelnat, cirka 20 minuter.
- Låt timbalerna kallna, stjälp upp dem och lägg dem på en bädd av finstrimlad isbergssallad. Garnera med fiskrom och citronklyftor.
 
               
       
      