Checklista inför flytt

Checklista inför flytt

Nu när du har hittat din nya bostad och flytten närmar sig, är det dags att börja tänka på hur du ska göra ditt nya boende till en bekväm och trivsam plats. Genom att ta till dig dessa råd och tips kommer du att vara väl rustad för att göra din bostad till en plats där du kan trivas och för att skapa fungerande rutiner just för dig.

Möbler och inredning

Du väljer själv vad du vill införskaffa till ditt nya hem. Kanske äger du redan något från tidigare, kan ärva något från en släkting eller önskar dig något i present. Det är viktigt att tänka på att du kan börja med det mest nödvändiga och sedan stegvis införskaffa möbler och husgeråd baserat på dina behov och din budget. Genom att prioritera de mest användbara sakerna först kommer du att kunna skapa ett funktionellt och bekvämt hem när du flyttar in. En smart strategi är att överväga begagnade föremål – det är ofta mera hållbart både för miljön och din plånbok.

Läs mer om möbler och inredningVad ska jag fixa när?Checklista vid flytt / FLytta hemifrån / flytta hem
Checklista inför flytt - Allt du behöver ha kolla på innan och efter att du flyttar hemifrån. Klicka på bilden för att ladda ned listan.


          Se alla artiklar