• Kontakt
  • Om oss
  • Evenemang
  • För föreningar
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Stöd oss
  • Marthashop
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
Sök
Engagera dig Bli medlem
Stäng
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Aktuellt
  • Material
  • Marthashop
  • Om oss
  • För föreningar
  • Projekt & Kampanjer
  • Evenemang
  • Kontakt
  • Engagera dig Bli medlem

Kallrörda lingon

Kallrörda lingon

Ingredienser


1 liter
lingon
1 dl
socker

Så gör du


  1. Blanda samman lingon med socker, använd potatisstöt eller stavmixer. Använder du mixer blir resultatet något rinnigt. Med potatisstöt behåller lingonen sin form bättre.
  2. Förvara i kylskåp och ät till plättar, höstgrytor eller gröt.
  3. Lingon innehåller bensoesyra, vilket gör att rårörda lingon har en lång hållbarhetstid i kylskåp.

Kategorier

  • Recept
  • Säsong
  • Höst
  • Maträtt
  • Såser & röror
  • Huvudråvara
  • Bär
  • Mattraditioner
  • Finlandssvensk matkultur
  • Specialkost
  • Vegan
  • Glutenfritt
  • Dela på Facebook
  • Dela på Twitter
Kallrörda lingon

Detta kan intressera dig

Grillad nykål, bönröra med rostad vitlök och brynt dillsmör

Recept

Helgrillad gös med algoli

Recept

Krämig abborrgryta med tomat och kapris

Recept

Följ Martha
på sociala medier

  • Kontakta oss
  • Finlands Svenska Marthaförbund r.f.
    Medelhavsgatan 14 C 00220 Helsingfors
  • 044 402 6884
  • Om oss
  • UngMartha
  • Projekt & Kampanjer
  • Bli medlem
  • Rådgivning
  • Tidskriften Martha
  • Styrelsen 2025–2027
  • Historik
  • Inspiration
  • Smartha tips
  • Recept
  • Hem & Hushåll
  • Evenemang
  • Nyheter
  • Marthashop
  • Video
  • Marthapodden
  • För föreningar
  • Marthaförbundets förtjänsttecken
  • Föreningsteknik
  • Frågor & Svar
  • Föreningsstöd
  • Marthaförbundets integritetspolicy
  • Marthaförbundets cookiepolicy
  • Karta över marthaföreningar
  • Kontakt
  • Pressmaterial
  • Marthaförbundets faktureringsuppgifter
  • Mötesrum Victoria
  • Våra projekt
  • Alla ut med Martha
  • Hantera vardagen
  • En euro i taget
  • Flytta hem
  • Den finlandssvenska matkulturdagen
  • Integritetspolicy
© 2025 Marthaförbundet