Gino med havtorn
Ingredienser
4–6 portioner
2
bananer
2
päron
2
kiwi
1
äpple
1 dl
havtorn
2 msk
havtornsjuice
100 g
vitchoklad
Till servering:
vaniljglass
flagad mandel
frysta havtorn
Gör så här:
- Skala banan och kiwi. Skär frukterna i lagom stora bitar och häll över i en skål. Tillsätt havtorn och havtornsjuice och rör om.
- Portionera ut fruktbitarna i små ugnsformar. Riv vitchokladen och strö över frukten.
- Grädda i 225 grader i cirka 10–15 minuter eller tills chokladen fått lite färg. Låt svalna och servera med glass, rostad flagad mandel och frysta havtorn
![Gino med havtorn](/uploads/_1200x800_crop_center-center_82_line/gino-havtorn-1-w.jpg 1200w, /uploads/_992x661_crop_center-center_82_line/gino-havtorn-1-w.jpg 992w, /uploads/_768x512_crop_center-center_60_line/gino-havtorn-1-w.jpg 768w, /uploads/_1536x1024_crop_center-center_45_line/gino-havtorn-1-w.jpg 1536w, /uploads/_576x384_crop_center-center_60_line/gino-havtorn-1-w.jpg 576w, /uploads/_1152x768_crop_center-center_45_line/gino-havtorn-1-w.jpg 1152w)