Chokladkräm
Ingredienser
6 dl
mjölk
¾ dl
majsstärkelse
½ dl
socker
3 msk
kakao
1 krm
salt
Till servering
kall mjölk
Gör så här
- Blanda samtliga ingredienser i en tjockbottnad kastrull. Vispa krämen medan den värms så att den inte bränner i botten. Låt krämen koka på svag värme under omrörning cirka 3 minuter.
- Häll upp krämen i en skål och strö lite socker ovanpå ytan för att undvika att skinn bildas på ytan. Servera krämen med kall mjölk.
![Chokladkräm](/uploads/Recept/_1200x1799_crop_center-center_82_line/MG_7185.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1487_crop_center-center_82_line/MG_7185.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1151_crop_center-center_60_line/MG_7185.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x863_crop_center-center_60_line/MG_7185.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1727_crop_center-center_45_line/MG_7185.jpg 1152w)