Martha displayvägg

620€

Våren 2023 utarbetade Marthaförbundet ett nytt enhetligt utseende för evenemang, mässor och andra jippon. Det här hoppas vi att ni, våra lokala Marthaföreningar, Marthadistrikt och Marthakretsar, också ska ha nytta av.

Alla elementen har planerats med hållbarhet och kvalitet som ledord och så långt som möjligt fokus på organiska material. Här i Marthashopen hittar du information om hur du kan beställa likadana element direkt från leverantören.

Marthaförbundets displayvägg har en stadig fot och står fint både inomhus och utomhus. Väggen har åtta platser för löstagbara hyllor och fyra rader med hål för knoppar. Det betyder att du kan bygga upp väggen enligt det aktuella behovet. Du kan till exempel använda den för broschyrer och tidningar eller varför inte för utställning av mindre handarbeten och smycken. 

*måtten mätta enligt det längsta/bredaste/djupaste måttet för vardera element.

Väggens mått: ca. 180 cm lång, 70 cm bred och 1,5 cm tjock.

Väggens vikt: ca. 10 kg

Den löstagbara foten: väggens löstagbara fot gör att väggen ligger platt och kan transporteras i en lite större personbil (observera väggens längd). Väggen har en bred fot med plats för tyngd baktill. Foten är ca. 40 cm bred, 30 cm djup och 20 cm hög.

Hyllor och knoppar: Med väggen får du två djupare hyllor (ca. 35 x 23 x 3 cm) och två mindre hyllor (ca. 35 x 15 x 3 cm). Du får också ett flertal knoppar. 

Material: 

Displayväggen med tillhörande fot, hyllor och knoppar är gjorda av UPM Plywood. Faneren är gjord av björk med produktion som har lägsta möjliga utsläppsklassificering (M1). 

Elementen har ytbehandlats med Tikkurilas Kiva 10 även efter att "Martha" logon klistrats på väggen, vilket gör den mer tålig.

Beställ produkten:

Den här produkten beställs från en extern leverantör som sköter produktion, leverans och fakturering av produkten. I priset ingår moms men postkostnad tillkommer. OBS! Priset som vi angett här för produkten är enligt uppgifter från 2023. När du gör en beställning se till att kolla priset för produkten samt postkostnaden med leverantören.

På grund av produktionstekniska skäl tillverkas produkten helst i partier på fem väggar åt gången. Leveranstiden är därför minst en månad. Om du vill beställa produkten kan du kontakta kansliet@martha.fi så tar vi vidare din beställning.

Martha displayvägg

Relaterade Produkter