Martha tält

Våren 2023 utarbetade Marthaförbundet ett nytt enhetligt utseende för evenemang, mässor och andra jippon. Det här hoppas vi att ni, våra lokala Marthaföreningar, Marthadistrikt och Marthakretsar, också ska ha nytta av.

Alla elementen har planerats med hållbarhet och kvalitet som ledord. Här i Marthashopen hittar du information om hur du kan beställa likadana element direkt från leverantören.

Marthornas eget tält har vår egen blåa färg och Martha-logon tryckt på takets alla kanter. Tältet är av pop-up modell och lätt att sätta upp. Med tältet kommer en väska med hjul så att du lätt kan ta det med på ditt evenemang.

Till tältet kan du välja att också skaffa väggar och tyngder. Notera att du kan välja att köpa väggar som är dubbelsidigt blåa eller enbart blåa på utsidan och vita på insidan. De ensidigt färgade tältväggarna är ett billigare alternativ. Marthaförbundets tält (som du ser på bilden) har väggar som är dubbelsidigt blåa.

PRIS

*Till prisen nedan tillkommer porto för leveransen.

OBS! Prisen som vi angett här är enligt uppgifter från 2023. När du gör en beställning se till att kolla priset för produkten samt postkostnaden med leverantören.

---------------------------------------------------------

Förmånligare paketpris som gäller när du på en gång köper stomme, tälttak samt minst en vägg:

Stommen/mekanismen (inklusive transportväska): 494,76 euro styck (inklusive moms 24 %) 
Tälttak: 446,40 euro styck (inklusive moms 24 %) 
Väggens styckpris:

  • ensidigt tryck, med blå utsida och vit insida: 260,4 euro (inklusive moms 24 %)
  • dubbelsidigt tryck, med blå utsida och blå insida: 505,92 euro styck (inklusive moms 24 %)

---------------------------------------------------------

Pris per del om du köper dem separat:

Stommen/mekanismen (inklusive transportväska): 606,36 euro (inklusive moms 24 %)
Tälttak: 527 euro (inklusive moms 24 %)
Vägg med ensidigt tryck (blå utsida och vit insida): 308,76 euro styck (inklusive moms 24 %)
Vägg med dubbelsidigt tryck (blå utsida och blå insida): 505,92 euro styck (inklusive moms 24 %)

---------------------------------------------------------

Pris för tyngder:

Tyngder 8 kg: 40,92 euro (inklusive moms 24 %)

---------------------------------------------------------


Mått: Pop-up tältets tak är 3 x 3 meter stort, täcker ett område på 9 m2 och väger 25 kg. Väggarna fästs i taket och går ända ner till marken.

Transport: Tältet packas in i en väska försedd med hjul. När du packar ihop tältet kan du låta tälttaket sitta kvar på stommen. Väskan är ca 160 cm lång, 28 cm bred och 28 cm tjock.

Tyngder: Tyngderna är 8 kg/styck.

Material: Tältet har tillverkats för att hålla utomhusbruk. Tältet är gjort av polyester som har skyddats mot vatten. Tältets tyg har B1 brandklass. Färgerna som används för trycket är Öko-Tex 100 certifierade. Beställ produkten:

Den här produkten beställs från en extern leverantör som sköter produktion, leverans och fakturering av produkten. I priset ingår moms men postkostnad tillkommer. Fråga leverantören om postkostnaden som kan variera beroende på beställningens storlek samt leveransort.

Beställ produkten genom att skicka ett mail till myynti@pinpops.fi. När du beställer använder du koden "Martha-tält". Kom ihåg att berätta vilka delar du vill ha samt hur många. Speciellt gällande väggarna är det viktigt att du nämner om du vill ha dem med ensidigt eller dubbelsidigt tryck (se prislistan). För att göra beställningen behöver du också uppge leveransadress, faktureringsadress och telefonnummer för leveransen. Var noga när du kollar slutsumman för din beställning så att du får rätt pris.

Pinpops tar emot beställningar på finska och engelska. 

Om du har frågor kan du också kontakta Elisa Häggström på elisa.haggstrom@martha.fi eller 050 361 6081.

Martha tält

Relaterade Produkter