Martha logo i trä

93€

Våren 2023 utarbetade Marthaförbundet ett nytt enhetligt utseende för evenemang, mässor och andra jippon. Det här hoppas vi att ni, våra lokala Marthaföreningar, Marthadistrikt och Marthakretsar, också ska ha nytta av.

Alla elementen har planerats med hållbarhet och kvalitet som ledord och så långt som möjligt fokus på organiska material. Här i Marthashopen hittar du information om hur du kan beställa likadana element direkt från leverantören.

Martha logon i trä är lätt att ha med sig och ställa på exempelvis ett torgbord eller en talarstol för att visa var Marthorna står. Ta med den på ett lokalt jippo eller använd den som informativt och vackert inredningselement i er Martha-lokal!

Fotens mått: 33 cm lång och 4 cm bred.

Skyltens mått: 31 cm lång, 10 cm hög och 0,5 cm tjock.

Material:

PEFC-certifierat plywood i finländsk björk från Koskisen.

Träet har behandlats för att tåla vatten. Ytbehandlingen (1 lager) har gjorts med en vattenbaserad akryllack (utan lösningsmedel, M1-utsläppsklass) från Tikkurila.

Tillverkningen sker i Laser Cut Studio i Helsingfors.


  Beställ produkten:

  Den här produkten beställs från en extern leverantör som sköter produktion, leverans och fakturering av produkten. I det angivna priset ingår moms men postkostnad tillkommer. OBS! Priset som vi angett här för produkten är enligt uppgifter från 2023. När du gör en beställning se till att kolla priset för produkten samt postkostnaden med leverantören.

  Beställ produkten genom att skicka ett mail till info@lasercutstudio.com. När du beställer använder du koden "Marthaförbundet" samt produktens namn "Martha-logo". Skriv också in antal om du vill ha flera exemplar. För att göra beställningen behöver du också uppge kontaktperson, leveransadress samt faktureringsadress. Var noga när du kollar slutsumman för din beställning så att du får rätt pris.

  Laser Cut Studio tar emot beställningar på svenska, finska eller engelska. Tyvärr har de bristfälliga svenska-kunskaper och svarar därför på finska.

  Produktionstiden är normalt ca. en vecka.

  Martha logo i trä

  Relaterade Produkter