03.05.2019

Fraktfritt i Marthashopen i maj

Fraktfritt i Marthashopen i maj

Under maj månad bjuder vi på portokostnaden då du beställer något ur marthashopen. Passa på inför morsdag, examensfester och sommarens kalas.

I Marthashopet hittar du bland annat den populära Marthas kokbok. Kokboken, skriven av Runa Melander, gavs ut första gången 1929. I dag är recepten fortfarande de samma – klassiker som makaronilåda, pepparkakor och omelett – men omslaget och förordet är nytt i denna 28:de upplaga. En bok som bör finnas i varje finlandssvenskt hem! Passa på att kombinera med jubileumsårets färgstarka bricka i design av Johanna Högväg. 

Boken Huslig ekonomi är ett läromedel i "hussan", men den lämpar sig precis lika bra som ett standardverk i hemmet. I fem kapitel lyfts matlagningens grunder och inhemska råvaror, kost och matvanor, städning och hygien i hemmet, tvätt och hemvård, konsumtion och miljömedvetna val i vardagen. Receptdelen innehåller över hundra recept för frukost, lunch, middag och mellanmål. Dessutom nedslag i olika matkulturer och -traditioner. Passar bra som ett uppslagsverk för den som flyttar hemifrån. 

Marthaförbundets jubileumsår till ära har vi tillsammans med illustratören Johanna Högväg tagit fram ett Marthamönster som pryder en bricka, mörkblå eller ljusblå. Kombinera med en matchande skärbräda. 


Erbjudandet gäller endast de produkter vi har i lager på Marthaförbundet, ej produkter som säljs via en annan part, exempelvis textilier.

Till marthashopen

Se alla artiklar