Ny organisationskoordinator 

Ny organisationskoordinator 

Till Åhmans arbetsuppgifter hör bland annat medlemsvård, organisationsutveckling samt planering och genomförande av olika evenemang.

Senast har Jessica fungerat som organisationsplanerare vid Vasanejdens Föreningar, en takorganisation för föreningar inom social- och hälsovårdsområdet. Dessförinnan arbetade hon bland annat vid Yle som produktionskoordinator och hann med allt från barnprogram till direktsändningar i teve inom diverse olika genrer.

Jessica bor i Solf, Korsholm, tillsammans med sin sambo och sina två barn. Hon uppskattar umgänge med både glädje och djup, skärgård, jordgubbar och sin hänggunga på terrassen. Hon undviker saker som egentligen bara är gjorda för att gå sönder samt skyr orättvisor och usla system som pesten.

Vad tänkte du när du fick tjänsten som organisationskoordinator på förbundet?

– Jag blev jätteglad och huvudet fylldes av frågor, tankar och idéer. Jag ser verkligen fram emot att få arbeta på Marthaförbundet, lära mig massor nytt och kunna tillföra något till verksamheten!


Har du frågor om föreningsliv eller kring organisationsutvecklingen, eller behöver du nya uppslag och inspiration för verksamheten? Ta kontakt med organisationskoordinator Jessica Åhman per e-post: jessica.ahman@martha.fi eller på telefon 044 280 6609.

Se alla artiklar