Medlemsfakturering för år 2024

Medlemsfakturering för år 2024

Vi vill informera alla våra medlemmar att faktureringen för medlemskapet år 2024 nu har inletts och kommer att fortsätta under hela mars månad. Håll utkik också i din skräppostkorg ifall du beställt din faktura via e-post!

För de föreningar som hör under distrikt kommer fakturering att ske efter att respektive distrikts årsmöten.

Om ni har frågor gällande fakturan, ber vi er vänligen att inte genomföra betalningen innan ni har varit i kontakt! För alla frågor kring fakturan, vänligen kontakta Marika Danielsson direkt på e-post: marika.danielsson@martha.fi eller via telefon: 044 735 4971. Marika kommer att bistå med all nödvändig information och hjälp som behövs.

För de medlemmar som överväger att avsluta sitt medlemskap påminner vi om vikten av att meddela skriftligen. Vi ber er att i första hand kontakta er lokala förening via e-post. Om det inte går – skicka ert meddelande direkt till Marthaförbundet! 

Gör skillnad!

Stöd Marthaförbundets allmänna verksamhet

Nu kan du i samband med betalningen av medlemsavgiften välja att ge en valfri summa för att stödja Marthaförbundets allmänna verksamhet. Ditt bidrag registreras i och med att slutsumman ändras och betalas. Bidragen redovisas inte separat. Varje bidrag gör verklig skillnad, tack på förhand!

Se alla artiklar