Marthakryssningen: må bra som kvinna

Målet med kryssningen på M/S Gabriella är att skapa ett glatt forum för marthor från hela Svenskfinland, ett seminarium fyllt med skratt, kunskap och gemenskap. Föreläsningar varvas med tid för mingel, övningar med självutvecklande mål samt workshoppar och tid att njuta av senhösten i Stockholm. Kryssningen ger DIG en möjlighet att träffa marthor från när och fjärran, lära känna förbundets personal, få tid att bara vara och njuta av marthaomsorg – och kanske också att lära dig något nytt. Under resans gång passar vi dessutom på att uppmärksamma tidskriften Martha, som i år firar sitt 110-årsjubileum, och Ungmartha rf, som fyller 40 år.

Biljetterna delas ut i Viking Lines terminal i Östra hamnen från och med klockan 13.00. Vår disk är skyltad med Marthaförbundets logo, och personalen hjälper dig att hitta rätt.

Ombordsstigning sker klockan 13.30, då vi direkt styr stegen mot auditoriet på konferensdäck på tionde våningen. Du tar med dig ditt bagage till konferensdäck, där du kan förvara det bak i salen sedan ta det till din hytt vid pausen ca kl 16.30.

Lördagens program går av stapeln i auditoriet. Kaffe och frukt serveras utanför auditoriet under den tid programmet pågår, under pausen serveras en ciabatta. Middagen intas i Viking buffet på angivna platser. Du kommer att få dig tilldelad en namnskylt med marthalogon – den behöver du för att vi ska kunna försäkra oss om att alla marthor som deltar i middagen tillhör kryssningsgruppen.

Båten anländer till Stockholm klockan 10.00 och före det kan du i lugn och ro avnjuta en god sjöfrukost (buffé) med fri bordsplacering.

I Stockholm har du möjlighet att ta del av rundvandringar och museibesök tillsammans med förbundets personal. Kolla gärna på förhand in de angivna programpunkterna här. Observera att du köper biljetter till de bussar som går till Cityterminalen vid båtens infodisk eller i automater utanför terminalen. Mera information om detta hittar du på Viking Lines hemsida.

Båten avgår från Stockholm klockan 16.30 på söndag, och senast klockan 16.00 bör du vara ombord. Programmet på konferensdäck kör i gång med workshoppar klockan 16.30. Söndagen avslutas med en gemensam buffémiddag.

Vi ser fram emot att få träffa dig och kryssa välmående med dig och alla marthor. Tillsammans kan vi välja att skapa en varm stämning, dela med oss av våra egna bästa tips samt njuta i bästa martha-anda. Än en gång – varmt välkommen med!

PS: Alla klockslag i programmet är angivna i lokal tid. Därtill kommer vi att ställa om klockan till vintertid klockan 02.00 lokal tid. Om det är någonting du undrar över angående programmet, vänligen kontakta frida.nylundATmartha.fi på tfn 040 715 1579. Ifall du blir försenad från starten på lördagen, vänligen ring Marika Seger, tfn 044 735 4971, så att vi kan möta dig i terminalen och informera dig om var din biljett finns.

Se alla artiklar