Marthaförbundet söker projektledare till kontoret i Vasa

Marthaförbundet söker projektledare till kontoret i Vasa

Brinner du för matlust och är skicklig på projekthantering? Marthaförbundet söker en projektledare för det nya projektet Den gemensamma måltiden – matlust! som riktar sig till äldre.

Marthaförbundets nya projekt Den gemensamma måltiden – matlust! ska erbjuda äldre personer inspiration i vardagen genom matlagning och social samvaro. Projektet ska väcka matminnen till liv och öka aptiten och livsglädjen, alltmedan de äldres känsla av isolering och ensamhet minskar.

Förutom att höja livskvaliteten hos de äldre ska projektet ta vara på det växande intresset för frivilligarbete bland Finlands marthor och allmänheten. Vi söker nu en projektledare som vill bygga upp en fungerande struktur för volontärverksamheten och som vill delta i fältarbetet. Målet är att skapa en ny verksamhetsmodell som mobiliserar våra frivilliga krafter, ökar delaktigheten i samhället och motverkar ensamheten bland de äldre.

Vi söker dig som:

  • trivs att jobba med äldre och volontärer,
  • har kunskaper i näringslära,
  • har lämplig utbildning och erfarenhet av volontärarbete,
  • har erfarenhet av projektarbete,
  • har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift både inför publik och i olika medier,
  • ser möjligheter, är kreativ och tycker om att anta nya utmaningar,
  • kan hålla i många trådar samtidigt,
  • har kunskaper i både svenska och finska.

Ditt arbetsfält är hela Svenskfinland och i arbetet ingår kvälls- och veckoslutsarbete. Stationeringsorten är Vasa. Sänd in din ansökan med CV och löneanspråk här senast 2.2.2020.

På eventuella frågor svarar verksamhetsledare Annika Jansson, tfn 050 302 3363, 17.1 kl. 15.30–16.30 och 23.1 kl. 9-10.

Finlands svenska Marthaförbund rf arbetar för en bättre värld, en vardag i taget. Verksamheten bygger på tre verksamhetsområden: hushåll, ekonomi och konsumtion samt ekologi och miljöhänsyn i vardagen.

TILL ANSÖKAN

Se alla artiklar