Marthaförbundet rekryterar en ekonomirådgivare

Marthaförbundet rekryterar en ekonomirådgivare

Finlands svenska Marthaförbund arbetar för en bättre värld, en vardag i taget. Vi delar kunskap kring frågor som berör vardagen ur ett hushålls-, ekonomi- och ekologiperspektiv genom kurs- och föreläsningsverksamhet, ett aktivt föreningsliv och olika informationskanaler.

Marthaförbundet söker nu en ekonomirådgivare

Vi letar efter dig som har en lämplig utbildning och sakkunskap i frågor om ekonomi och konsumtion med vardagen i fokus. I dina arbetsuppgifter ingår att självständigt bevaka och bereda ärenden som gäller ekonomifrågor samt att på ett lättillgängligt sätt svara på frågor om och dela kunskap kring vardagsekonomi och konsumtion (både individuellt och i grupp). Pedagogisk utbildning/erfarenhet samt erfarenhet av projektadministration ses som en fördel.

Du har lätt för att ta till dig ny forskning och kan uttrycka dig i tal och skrift. Du är van vid att arbeta i team och har ett brinnande intresse för att dela kunskap kring ekonomi. Du håller gärna i trådarna för kampanjer som stöder vårt uppdrag och har erfarenhet av att arbeta med olika grupper. Vi erbjuder dig en kreativ arbetsplats med Svenskfinland som arbetsfält. I arbetet ingår i viss mån kvälls- och veckoslutsarbete. Arbetet inleds 1.3.2017 eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mera? Verksamhetsledare Frida Nylund (frida.nylund@martha.fi, tfn 040 715 1579) svarar på ytterligare frågor 11.1 kl. 10–13 och 17.1 kl. 12–15. Din ansökan med löneanspråk vill vi ha senast 23.1.2017 per epost till frida.nylund@martha.fi.

Läs mera om vår verksamhet här.

Se alla artiklar