He va he!

He va he!

Jag är tacksam för allt jag har lärt mig, för alla kloka kvinnor jag har mött och för alla utmaningar som har hjälpt mig att växa på vägen. Det har varit en arbetsam resa, men den har varit värd varje minut. ”Du andas ju Martha”, har många sagt efter mitt beslut att lämna förbundet, och det stämmer. Men nu är det dags för mig att andas lite mera Frida.

Marthaförbundet är en fascinerande organisation, en aning introvert bland dem som är med och lite mystisk för dem som inte är med. En organisation med en otrolig förmåga att ständigt förnya sig och ändå stå kvar i gamla strukturer. En organisation med en engagerad medlemskår, en medveten styrelse och en kompetent, utvecklingsinriktad personal, alla med ett brinnande intresse för Marthas uppdrag att dela kunskap.

Jag hoppas att ni fortsätter att utveckla Marthaförbundet med beaktande av både grunduppdrag och framtida krav. Jag hoppas att ni fortsätter att skapa ett Marthaförbund i regnbågens alla färger där det råder acceptans och tolerans. Ett förbund där alla samarbetar för att göra världen lite bättre. Där vi delar kunskap för och med varandra. Hos oss pekar vi inte finger mot någon utan att reflektera över vår egen insats. Till oss är alla välkomna och tillsammans skapar vi en bättre värld, en vardag i taget. Tack för mig!

Från oss alla, till er alla: En god jul och ett gott nytt marthaår!

Frida Nylund, verksamhetsledare

Se alla artiklar