Har du inte fått några e-postmeddelanden från oss?

Har du inte fått några e-postmeddelanden från oss?

Det är viktigt att oönskad e-post (skräppost) filtreras bort innan den når inkorgen för användarna. E-postleverantörer har förbättrat sina filter avsevärt, vilket tyvärr kan resultera i att du missar den e-post som du faktiskt vill ha.


Marthaförbundet skickar e-post genom olika program, såsom fakturor via bokföringsprogram och Förbundsnytt via medlemsregistret. Vi skickar även e-post från vårt evenemangsprogram. Det är viktigt att oönskad e-post (skräppost) filtreras bort innan den når inkorgen för användarna. E-postleverantörer har förbättrat sina filter avsevärt, vilket tyvärr kan resultera i att du missar den e-post som du faktiskt vill ha.

För att öka chansen att våra e-postmeddelanden når fram har vi gjort justeringar i våra IT-system. Trots detta möter vi, precis som många andra, utmaningen att användare av vissa tjänster, såsom Hotmail och Gmail, inte alltid får vår e-post. Vi beklagar detta och uppmanar dig att hålla dig uppdaterad via vår hemsida och våra sociala mediekanaler. Om du märker att du har missat ett e-postmeddelande från oss, vänligen kontakta oss så att vi kan skicka informationen direkt till dig.

Se alla artiklar