Äppelgott med yoghurt
Ingredienser
2 portioner
2-3
äpplen (fallfrukt)
1 msk
smör eller margarin
2 msk
havreflingor
1 näve
hasselnötter (kan uteslutas vid allergi, byt ut mot solrosfrön)
1 krm
kanel
honung
till servering:
1 dl
naturell yoghurt
Ett gott och enkelt mellanmål för både stora och små.
- Skölj äpplen och skär i klyftor.
- Värm upp en panna och tillsätt en klick smör.
- Låt äppelklyftorna få färg och mjukna något. Tillsätt sedan havreflingor, kanel och hasselnötter.
- Vänd samman i pannan. Slutligen kan du ringla över lite honung.
- Servera ljummet med naturell yoghurt.
![Äppelgott med yoghurt](/uploads/_1200x1800_crop_center-center_82_line/oppelgott.jpg 1200w, /uploads/_2400x3600_crop_center-center_61_line/oppelgott.jpg 2400w, /uploads/_992x1488_crop_center-center_82_line/oppelgott.jpg 992w, /uploads/_1984x2976_crop_center-center_61_line/oppelgott.jpg 1984w, /uploads/_768x1152_crop_center-center_60_line/oppelgott.jpg 768w, /uploads/_1536x2304_crop_center-center_45_line/oppelgott.jpg 1536w, /uploads/_576x864_crop_center-center_60_line/oppelgott.jpg 576w, /uploads/_1152x1728_crop_center-center_45_line/oppelgott.jpg 1152w)