Svampomelett
Ingredienser
3
ägg
½ l
trattkantareller
3 msk
vatten
enligt smak
Salt
Så gör du
- Knäck äggen i en bunke, tillsätt vatten och en nypa salt.
- Ansa svampen. Fräs i torr panna tills vätskan avdunstar.
- Tillsätt en klick smör och häll omelettsmeten i pannan.
- Låt stelna och servera.
![Svampomelett](/uploads/_1200x1812_crop_center-center_82_line/16_D2A7645.jpg 1200w, /uploads/_2400x3624_crop_center-center_61_line/16_D2A7645.jpg 2400w, /uploads/_992x1498_crop_center-center_82_line/16_D2A7645.jpg 992w, /uploads/_1984x2996_crop_center-center_61_line/16_D2A7645.jpg 1984w, /uploads/_768x1159_crop_center-center_60_line/16_D2A7645.jpg 768w, /uploads/_1536x2319_crop_center-center_45_line/16_D2A7645.jpg 1536w, /uploads/_576x869_crop_center-center_60_line/16_D2A7645.jpg 576w, /uploads/_1152x1739_crop_center-center_45_line/16_D2A7645.jpg 1152w)