Stuvad svamp
Ingredienser
200 g
saltsvamp
1 msk
margarin
1 msk
finhackad lök
2 msk
vetemjöl
2 dl
matlagningsgrädde
½ tsk
salt
1 krm
svartpeppar
Så gör du
- Salt svamp måste vattnas ur, blötlägg den innan användning.
- Finhacka löken. Skär svampen i mindre bitar.
- Fräs matfettet i en kastrull. Tillsätt svampen och löken.
- Låt fräsa en stund. Strö över mjölet och späd med vätskan lite i taget. Smaksätt.
![Stuvad svamp](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/D2A7876.jpg 1200w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/D2A7876.jpg 992w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/D2A7876.jpg 768w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/D2A7876.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/D2A7876.jpg 1152w)