Stekt fisk med marinerad broccoli
Ingredienser
4 portioner
4
 fiskfiléer, exempelvis gös
                    1 msk
 olja
                    500 g
 broccoli
                    Marinad
4 msk
 olja
                    4 tsk
 balsamvinäger
                    4 tsk
 vatten
                    1 tsk
 fransk senap
                    1
 pressad vitlöksklyfta
                    1
 schalottenlök
                    2 msk
 finhackad färsk basilika
                    2 krm
 salt
                    2 krm
 citronpeppar
                    Så gör du
- Dela broccolin i små buketter. Skala stjälken och skär den i strimlor. Koka broccolin i lättsaltat vatten cirka 5 min. Låt den rinna av och lägg den i en skål.
- Blanda ingredienserna till marinaden och häll den över broccolin. Låt stå och dra cirka 30 minuter.
- Stek fiskfiléerna snabbt på medelhög värme. Servera fisken med den marinerade broccolin.
 
               
       
      