Rotsakspuré med kött för spädbarn
Ingredienser
Från 5 månader, 3 barnportioner
1
morot
2
potatisar
1 dl
djupfryst majs
75 g
malen nötstek
2 dl
vatten
Cirka ½ dl
modersmjölk eller modersmjölksersättning
Så gör du
- Skölj, skala och skär morot och potatis i bitar.
- Lägg morotsbitarna i det kokande vattnet och koka dem cirka 5 minuter under lock.
- Tillsätt därefter potatisen och koka den 5 minuter.
- Tillsätt majsen samt det malda köttet och låt koka 3 minuter.
- Mosa grönsakerna i kokspadet och tillsätt någondera mjölken i det något avsvalnade moset.
![Rotsakspuré med kött för spädbarn](/uploads/Recept/_1200x1800_crop_center-center_82_line/MG_7408.jpg 1200w, /uploads/Recept/_2400x3600_crop_center-center_61_line/MG_7408.jpg 2400w, /uploads/Recept/_992x1488_crop_center-center_82_line/MG_7408.jpg 992w, /uploads/Recept/_1984x2976_crop_center-center_61_line/MG_7408.jpg 1984w, /uploads/Recept/_768x1152_crop_center-center_60_line/MG_7408.jpg 768w, /uploads/Recept/_1536x2304_crop_center-center_45_line/MG_7408.jpg 1536w, /uploads/Recept/_576x864_crop_center-center_60_line/MG_7408.jpg 576w, /uploads/Recept/_1152x1728_crop_center-center_45_line/MG_7408.jpg 1152w)