Pulled pork
                        
                            
                        
                        Över 60 min
                    
                                Ingredienser
ca 1 kg
 kassler
                    4
 vitlöksklyftor
                    1
 gul lök
                    3
 chilifrukter
                    1 msk
 honung
                    1 msk
 flingsalt
                    Barbequesås
2 dl
 ketchup
                    1/2 dl
 äppelcidervinäger
                    1/2 dl
 honung
                    1/2 tsk
 salt
                    1
 chilifrukt
                    Så gör du:
- Stick i köttet med en gaffel, så att kryddorna lättare tränger in i köttet.
- Finhacka lök, vitlök och chili. Blanda med honung och flingsalt.
- Lägg köttet i en ugnssäker form och gnid in smaksättningen.
- Stek köttet i 125 grader i nedre delen av ugnen i cirka 5 timmar.
- Finhacka chilin och rör ihop ingredienserna till såsen. Låt såsen koka upp.
- Pensla köttet med halva mängden sås och ställ in köttet i ugnen i ytterligare en timme.
- Riv köttet med en gaffel och ringla över resten av såsen före servering.
Pulled pork tillagas i ugn, långsamt och på svag värme. Servera köttet som fyllning i plockmat, till exempel fyllda tunnbröd eller salladsblad.
 
               
       
      